گیاه یونجه را به دلیل دارا بودن انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی و پروتئین‌ها سلطان گیاهان می‌نامند.

 یونجه، گیاهی است غریب که امروزه در اذهان عمومی تنها به درد علوفه دام می‌خورد، درحالی‌که در گذشته استفاده‌های فراوان از این گیاه پرفایده می‌شده است.این گیاه که عمدتاً در آسیا کشت می‌شود از اولین گیاهان دارویی شناخته‌شده برای بشر است.
«یونجه» که در فارسی به آن “اسپست باغی”، “سپست”، “سبیس” یا “درفا” و در زبان ترکی “یونجه” می گویند.
یونجه از نظر تغذیه عمومی غذایی کامل است که چاق می‌کند و آهن بسیاری دارد و خوردن آن تمام اعضای بدن را تقویت می‌کند، «یونجه» در درمان ضعف عمومی، ضعف بنیه، کم‌خونی و اعصاب مفید است و مغز و ستون فقرات را قوت می‌بخشد. این گیاه خوراکی با خواص تغذیه‌ای فوق‌العاده، منبع غنی از ویتامین‌ها، B ,K ,E ,D ,A و همچنین املاح معدنی نظیر کلسیم، اسیدفولیک، منیزیم، پتاسیم به حساب می‌آید و برای تغذیه موثر پوست بسیار مناسب است. ویتامین K  موجود در یونجه می تواند حجم رگ های خونی را کاهش داده و بدین ترتیب در رفع پف و ورم کردگی دور چشم بسیار مناسب است.
نکته مهم: تخم گیاه یونجه دارای اثر بخشی بیشتری نسبت به گیاه آن می باشد.
ﻋﺼﺎﺭﻩ ﺗﺨﻢ ﻳﻮﻧﺠﻪ ﺩﺭ ﻛﺮﻡ ﺩﻭﺭ ﭼﺸﻢ ﮊاﻙ ﺁﻧﺪﺭﻝ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

بازگشت به بالا